Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Casa > Productes > Anode ICCP > Contingut

MMO filferro ànode

MMO filferro ànode

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principals fabricants mmo Xina ànode filferro, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir mmo barats ànode de filferro, ànode de filferro de titani amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. MMO filferro ànode s'utilitza principalment per...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principals fabricants mmo Xina ànode filferro, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir mmo barats ànode de filferro, ànode de filferro de titani amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.


MMO filferro ànodes'utilitza principalment per llit de terra ànode contínua horitzontal, incontinuous terreny vertical, equips d'emmagatzematge de terra, equips d'emmagatzematge subterrani, protecció de cables, vasos d'emmagatzematge d'aigua i equips de tractament d'aigua, etc. Destaca l'evolució de gas d'alt potencial.

MMO wire anode

TitaniumSubstrate:

Contacta amb ASTMstandard B256 en grau 1or Grau 2.Filferro ànode paràmetre:

Diameter(mm)

Length(m)

CurrentOutput(mA/m)

Expectedlife(Y)

1.5

300

328

20

3.0

300

656

20

Thedimensionandparametercanbedesignedaccordingtocustomer #39; srequest.

WireAnodeApplication:

Canisteredanodes;

Continuoushorizontalgroundllit;

Discontinuousverticalgroundllit;

Per sobre tancs d'emmagatzematge de terra;

Undergroundstoragetanks;

Electriccableshielding;

Waterstoragetanks;

Escalfador d'aigua anti-corrosió;

Watertreatmentequipment.

L'avantatge més gran de laMMO titani filferro ànodeés l'alt potencial de l'evolució de gas, bàsicament cap evolució de gas en el potencial de protecció catòdica (protecció potencial a-850 Mv, generalment preferibles-1.2 V, vs CSE, en relació amb la Cu/saturat i CuSO4 elèctrode de referència), que elimina els riscos de seguretat. També té altres avantatges com ara la baixa densitat de corrent, estalvi energètic superior, excel lent estabilitat, combinació forta de recobriment i substrat i llarga vida útil.

Un altre dels nostre únic avantatge en l'ànode de titani és la preparació de la matèria, que està especialment desenvolupat per les tres generacions d'enginyers basats en les condicions de treball pràctic. Elade auto-he tingut la tecnologia per crear el additiu actiu ànode de ruteni compostos, compostos d'iridi i platí compostos s'utilitza especialment per al camp de l'ànode. Elade també cooperar amb el grup de BAOTI, Western metall Materials i BAO Steel Group per produir el material de titani per ànode basat en els criteris internacionals, tot el procés és ben controlat durant la fundició, fosa lingot i placa rodant. Aquest material de titani té potencial, que la superfície no és fàcil d'endurir que augmentar les hores de recobriment en el substrat i després reduir el cost superior corrosió. Elade han tingut les tecnologies més avançades de recobriment electrostàtica, pressió Isotèrmics i especial Gas biaix assegurar recobriments fins i tot, per la qual s'asseguren l'activitat i longevitat.

Hot Tags: ànode de filferro MMO, ànode de filferro de titani, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: