Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ionitzador d'aigua Platinised titani elèctrode

Ionitzador d'aigua Platinised titani elèctrode

Un ionitzador d'aigua treballa en el principi simple de l'electròlisi. Qualsevol tipus de ionitzador d'aigua té dos elèctrodes posar en un recipient amb dues cambres separades per una membrana semi-permeable. Els dos elèctrodes - positius i negatius, es posen en dues cambres separades i s'aprova l'actual...

Un ionitzador d'aigua treballa en el principi simple de l'electròlisi. Qualsevol tipus de ionitzador d'aigua té dos elèctrodes posar en un recipient amb dues cambres separades per una membrana semi-permeable. Els dos elèctrodes - positius i negatius, es posen en dues cambres separades i el corrent passa a través d'ells. Procés de ionització té lloc el pas del corrent a través d'elèctrodes. Els minerals dissolts obtenir elèctrode atrau tampoc el positiu o negatiu, per tant, una de les cambres tindran aigua àcida mentre l'altre tindrà aigua alcalina. L'aigua alcalina és per beure propòsit, mentre que l'aigua àcida és per a desinfectar o esterilitzar propòsits.

platinised titaium anode

El factor clau per a un ionitzador d'aigua de qualitat és el material dels elèctrodes. Més bons ionitzadors en els elèctrodes d'ús de mercat fet de platí platejat o barrejada la capa d'òxid de metall en titani grau 1. Titani no es dissol en l'aigua ionitzat com els metalls més barat com fa d'acer inoxidable. L'ionizer 2G utilitza elèctrodes de grau 1 de titani per ser xapat amb un bon conductor elèctric amb longevitat construït als últims 10 anys que també no es dissol en l'electròlisi. D'acer inoxidable es va utilitzar per a elèctrodes ionitzador d'aigua en els últims anys 1980 i va ser trobat no ser un material idoni perquè no duren més de uns quants anys. La indústria va començar a utilitzar el titani recoberts de platí o titani base recobert amb òxid metal mixta en la dècada de 1990 perquè durarà indefinidament.

water ionizer platinised titaium anode

Un elèctrodes ionitzador d'aigua és un dels components més importants i cau en dues categories bàsiques – pis o malla, plaques planes són bastant senzills i no suau, textura. Només una placa de titani amb la capa de platí. Plaques de malla vénen en una varietat de dissenys. Aquestes plaques començar amb una peça sòlida de titani d'alta qualitat que és de textura llavors en un nombre de maneres diferents. Un cop la placa ha estat "textura" és doble recoberts amb platí. S'utilitzen elèctrodes malla basat en les capes de conductivitat elèctrica que indiquen que superfícies metàl·liques amb textura són millors conductors d'electricitat de superfícies metàl·liques pis quan la squaremeter recobert són el mateix. Això és per què la majoria nova tecnologia de ionitzador d'aigua ara utilitza elèctrodes amb algun tipus de disseny de malla. Hi recobriment cau en la capa d'òxid de metall barrejats i platí, generalment, la barreja d'elèctrode de capa d'òxid de metall és bona conductivitat i menys car comparar amb elèctrode de titani platinised, mentre platinised titani són ànodes de conductivitat millor.


Hot Tags: aigua fabricants d'elèctrode, Xina, titani ionitzador platinised, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: