Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Casa > Productes > Anode ICCP > Contingut

Ànode d'escalfador d'aigua

Ànode d'escalfador d'aigua

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principals fabricants d'aigua Xina ànode escalfador, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir l'ànode aigua Barats Escalfador amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. Escalfador d'aigua elèctric pot filtrar l'aigua i...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principals fabricants d'aigua Xina ànode escalfador, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir l'ànode aigua Barats Escalfador amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.

Escalfador d'aigua elèctric pot fuites d'aigua i electricitat després d'utilitzar durant un temps, això és sobretot per la raó que la barra de magnesi és consumit però no substitueix en el temps, la corrosió de convertir-se en dipòsit d'aigua escalfador i dentat. En general, barra de magnesi de escalfadors d'aigua elèctric ha de ser substituït cada dos anys. A causa de les diferències de qualitat d'aigua, alguns escalfador d'aigua pot executar fora d'ús menys d'un any. Vida breu lapse, substitució freqüent fa el cost augmentar. La raó de principi de corrosió de tanc de escalfador d'aigua és Cl-corrosió en aigua. La qualitat de les aigües tot Xina és diferent i és difícil trobar un mètode de protecció eficaç.

Water heater anode rod

L'elèctrode de titani mixta metall òxid (MMO) proporcionada per la nostra empresa com a ànode auxiliar, obres d'escalfador d'aigua com a càtode, que forma un sistema de protecció a l'aigua de l'escalfador d'aigua que també servei com a mitjà de realització. Quan electricitat passa a través d'elèctrode, la Cl-en aigua es mou cap a l'ànode i concentrat, el Cl-en el costat del càtode esdevindrà dilució. Dipòsit d'escalfador d'aigua com a càtode al medi ambient reductor, això pot reduir la velocitat de corrosió del tanc i ampliar la seva vida útil.

Hot Tags: aigua fabricants ànode, Xina, escalfador, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: