Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Casa > Productes > Anode ICCP > Contingut

Vapor d'ànode d'escalfador d'aigua de titani alimentat

Vapor d'ànode d'escalfador d'aigua de titani alimentat

L'ànode alimentat per a l'escalfador d'aigua està fet de substrat de titani i està revestit amb oxid de metall mixt. És una solució a llarg termini per prevenir els olors de sulfur (aquesta olor podada d'ou) produïda per aigua de pou. Aquesta barra d'ànode de titani no alimentable proporciona una alliberació controlada d'electrons que ...


L'ànode alimentat per a l'escalfador d'aigua està fet de substrat de titani i està revestit amb oxid de metall mixt. És una solució a llarg termini per prevenir els olors de sulfur (aquesta olor podada d'ou) produïda per aigua de pou. Aquesta barra d'ànode de titani no alimentable proporciona una alliberació controlada d'electrons que carreguen negativament l'escalfador d'aigua o el tanc d'aigua i els seus components, evitant que es produeixi corrosió (oxidació).


Avantatges:

Extendeix la vida del tanc d'escalfador d'aigua de 20 anys

 Elimina puntualment l'olor podrida d'ou a l'aigua

 Reemplaça només el canó d'ànec hexadecimal existent del dipòsit d'aigua (20-100 gal)

• L'ànode potent protegeix l'interior del tanc de dalt a baix

L'ús de suavitzadors de les aigües no afecta la longevitat ni la protecció

wire anode for Water heater.png

Descripció del producte:

Filatura: G 3/4 ", 3/4" o personalitzar;

Diàmetre de la vareta: 2 mm, 3 mm o personalitzar;

Longitud de la barra: 340 mm o personalitza;

Àrea de recobriment: personalitzar;

Mida: dipòsit de gallina de 20 a 100.

ao smith anode rod.jpg


Principi d'operació:

Un ànode alimentat es basa en l'alimentació de l'electricitat a l'ànode per imposar un flux de corrent en comptes de basar-se en la electròlisi natural. Si l'ànode funciona des del material adequat i es manté alimentat, l'ànode protegeix l'altre metall (dipòsit d'aigua d'escalfament d'aigua) durant molts anys. Fins i tot dura més que una barra d'ànec estàndard. L'ànode alimentat no reacciona amb l'aigua, però evita qualsevol aigua dolenta. A més, en algunes condicions de l'aigua, la vareta estàndard de l'ànode de magnesi reacciona amb l'aigua. Això pot crear una mala olor podrida a l'aigua. Una barra motoritzada evitarà aquesta reacció.


Notes d'instal·lació:

 

Per adaptar aquest ànode alimentat, es requerirà un teixit de 3/4 "de llautó i un mugró de 3/4" de longitud suficient per allargar el gruix de l'aïllament.

 La majoria dels escalfadors de gas requeriran un mugró de 3 o 6 centímetres de llarg.

Podria requerir un acoblament de punt superior i de llautó per netejar l'aïllament i completar la instal·lació.

 Es requereix cinta adhesiva, antioxidant metàl·lic i un tornavís o un tallador de caixa per aïllar-los.

Powered water heater anode rod_副本.jpg


P: s'utilitza?

A: Les barres de ànode amb alimentació estan impressionades: els ànodes actuals no es consumeixen durant l'ús. Com que no són "sacrificials", alimenten una quantitat molt petita d'electricitat al dipòsit per reemplaçar el produït per ànodes de sacrifici. L'elèctrode està fet de titani. Curiosament, mentre els ànodes de sacrifici es consumeixen més ràpidament en aigua suavitzada, els ànodes alimentats funcionen amb menys esforç perquè una major conductivitat facilita la fluïdesa de l'electricitat entre l'ànode i el càtode (tanc d'acer).

De moment, específicament, us aviso de fer-ho servir en dipòsits d'acer inoxidable i en escalfadors indirectes amb múltiples ànodes. L'ànode alimentat està configurat per protegir una petita quantitat d'acer exposat en un estufa d'aigua de vidre, no la gran extensa d'un tanc inoxidable. Aquests dos últims tenen complicades arquitectures internes que poden evitar que un ànode alimentat protegeixi totes les parts del tanc.


P: Anul·larà la garantia del meu escalfador d'aigua?

R: L'ànode alimentat funciona molt bé per protegir un escalfador en aigua suavitzada i sense causar olor. Les persones que tenen olor en aquest entorn tenen opcions limitades. Un d'ells és eliminar l'ànode de fàbrica, però això ha d'escurçar la vida de l'escalfador. Això és generalment recomanat per les persones que fan servir suavitzants sense tenir en compte la garantia de l'escalfador.

Les persones sense olor, però que utilitzen un suavitzant, sovint veuen que els seus escalfadors s'oxiden cada dos anys. Un cas recent va ser de tres escalfadors de 75 galons en set anys. L'ús d'un ànode pot solucionar els dos problemes i d'una manera que realment ajuda als fabricants a reduir els costos de la garantia.


ELADE és un dels principals fabricants de barres d'àtom de titani amb calefacció d'aigua de titani a la Xina, i amb fàbrica professional, podem oferir-li barres d'àtode d'escalfador d'aigua de titani amb bona qualitat. Benvingut als nostres productes a l'engròs.
Hot Tags: vareta d'àtode d'escalfador d'aigua de titani alimentat, fabricants de la Xina, fàbrica, venda a l'engròs, barat
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: