Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Promesa és deute

El conte < promesa és deute > és molt popular entre nosaltres, que significa complir la promesa que fem. És fàcil de dir, però difícil de fer, sobretot quan es tracta de l'assumpte complicat lliurament sobre el negoci de comerç internacional.

Elade Tech, rebem el pagament d'un ordre judici des d'una gran i famosa empresa especialitzada en projectes de protecció catòdica en 18 abril 2016. La mercaderia era 8 trossos de ànodes tubulars MMO serà provat, preparatius per a les pròximes les comandes a granel. El client que calia per provar les mercaderies tan aviat com sigui possible, estem plenament considera necessitats i va fer una promesa lliurar les mercaderies en 2 dies. Dues raons com segueix:

El primer lloc, tenim material en estoc de tubs de titani. És una de les operacions per millorar la satisfacció dels clients que emmagatzemar el material de productes de venda calenta en magatzem i escurçar el temps de producció professionals.

L'altra, últimament tenim un munt de comandes en producció a granel i pot processar els béns en el forn de resistència elèctrica junts. De les expectatives, a causa de les anteriors peticions de lliurament d'altres articles, la tarda del 19 d'abril, vam haver de sinterització 8 ànodes de tubulars titani sols en el forn, arribar a la data de lliurament. Cinc hores de sinterització, l'electricitat cost rmb 1000, i molt menys altres despeses com cost laboral. Com fer? El director de producció va decidir sense cap dubte: malgrat de diversos centenars de dòlars dels EUA de comanda, malgrat de perdre diners, ens cal posar-se amb la data de lliurament!

Els béns estava disposat, però el client tenia especial per a Embalatges cartró sol·licituds-cartó, més de 1000 mm de llarg. La forma habitual és l'envasament de caixa de fusta per al transport internacional de llarg. Tubs de PVC i embolcalls bombolla foren adquirides abans d'hora per Departament de compres, però era tan difícil de trobar el cartó de cartolina. Comprar manager demanat molts dels proveïdors d'embalatge i buscat en mercats de material d'embalatge, però tot fallava.

Un dels nostres tècnics subministrat un nou cartró gruixut, però això no era prou llarga. Persona de vendes Hayon intentat ella millor i finalment trobat un gruix TV cartó de cartolina, 1200 mm de llargada, equilibrats! Després del company de treball redisseny i re-tall de Departament el nom era qing xiaodong d'embalatge, la tailer fetes de cartó de cartolina era prou bo per a l'ànodes de tub d'embalatge. Ell és famós pel seu esperit responsable i professional en la tecnologia de Elade. Seu envasament bo tornar a guanyar grans elogis de client i la confiança dels clients strenthened de cooperació futura.

Una vegada més, Elade Tech Units com un i fulfil la promesa de lliurar productes de qualitat a temps. Client no sabia les pèrdues i dificultats ens vam reunir, nosaltres, Elade persones, només centrat en posar en pràctica així: promesa és deute.

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: