Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Com garantir la funció de tancament de CP ànodes - mètode de pressió positiva per fer detecció de fugues d'heli

Pel que fa a ànodes de titani en el sistema de protecció catòdica, com ara ànode lineal flexible, ànode sonda MMO o platinised, ànode de granades i ànode de titani tubular recoberts mmo, la funció de tancament de les articulacions ha de ser molt forts. Si l'aigua, ions clorur i diverses substàncies químiques d'àcid-base immisquir-se en la ànodes, és fàcil corrosionar les parts de connexió interna, provocar el fracàs de l'ús de la ànodes i CP tot sistema d'enginyeria.

Detecció de fugues d'heli és prendre avantatge d'heli molècules poden fàcilment introduir productes, que no poden ser detectats per l'ull nu, el monitor pot detectar heli filtrat amb seny i elegantment. La traditonal és cert mètode de pressió negativa per fer detecció de fugues d'heli, el defecte és que només pot detectar algunes parts d'ànodes, però el mètode de pressió positiva pot detectar totes les parts del ànodes.

Elade realçar el producte segellat rendiment, utilitzar la methode de pressió positiva per fer detecció de fugues d'heli, garantir el rendiment segellat de l'ànode, millorar la qualitat dels productes, posar en un pany segur el sistema Enginyeria de tota protecció catòdica. Elade sempre Benvingut el vostre contacte i col·laboració!

Helium detector

canister anode flexible anode tube anode probe anode


Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: