Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Tecnologia de protecció catòdica ànode flexible

Ànode flexible poden ser classificats en dues categories: ànode lineal basat en la tecnologia de compost de nano conductiu negre de fum i ànode lineal basat en capa MMO/Ti. Ambdós productes s'utilitzen per protecció catòdica actual impressionat d'estructures soterrades, com ara oli enterrat (gas) per canonades, subterrani de tancs, contenidors petroquímica etc. per alentir la corrosió. L'ànode flexible es caracteritza per la fàcil instal·lació, instal·lacions suport completats i preu raonable.

Aplicació inclouen: 1. envelliment recobriment vell per canonades 2. 3 xarxa de canonades. Tancs d'emmagatzematge 4. canonada paral·lela de llarga distància, petit camp 5. Entorn d'alta resistència.

Ànode flexible també anomenat ànode lineal, és principalment resol problemes sobre protecció catòdica de revestiment envelliment canonades vells, ara és àmpliament utilitzat en protecció catòdica de canonades i tancs, inclouen la canonada de transmissió de petroli i gas, oli d'emmagatzematge tanc fons, gasoducte ciutat i transport canalització de les aigües residuals, també àmpliament usats en metal·lúrgia, indústries de tractament d'aigua. En el rang actual de normal treball, vida laboral pot arribar més de 25anys.

Després de 5years actualització tècnica i reforma, un polímer realització nou per a l'ànode flexible és desenvolupat i va obtenir la patent (núm.: 20091035969.9). L'actuació es passa la funció proves del Centre Nacional de qualitat supervisió i proves de cable elèctric i cable, l'estàndard flexible ànode complir amb els paràmetres tècnics. Podem tenir la línia ple producte d'ànode flexible, inclouen la pols de carbó omplint la línia.

Flexible ànode basat en especial Nano conductiu carboni negre polímer Composite(ELPA series)

Aquest tipus d'ànode flexible es realitza per nous materials polimèrics funcionals, és enterrat tipus ànodes auxiliars utilitzats per protecció catòdica actual impressionat. El polímer flexible ànode en forma de cable, filferro de coure ús encallats a ser director d'orquestra, cobert el polímer realització, tocar alliberar l'actual i també va interpretar el paper de resistent a la corrosió química. Coure sense llavors assegura la baixa resistència i polímer conducció assegura la alta resistència per connectar la terra, perquè el nucli de coure actual pot entrar a terra pas a pas.

Per tal de formar un camp elèctric uniforme, s'omplen de brisa de carboni als voltants ànode flexible pot millorar l'entorn de treball ànode, reduir la resistència de terra, per estendre la vida de l'ànode. Conductivitat de polímer conductor i resistència a la corrosió són les dues característiques més importants, també un criteri molt important pel funcionament normal i durada de la vida. Podem a través de les proves de resistència de volum i electrolític vida enfortiment de controlar aquests dos paràmetres. També podem obtenir la patent de polímer conductiu (patents núm.: 20091035969.9), el nostre projecte ànode flexible va guanyar el fons Nacional de ciència i tecnologia innovació per a petites i mitjanes empreses.

Tipus ELPA únic full de dades

Flexibles ànode basat en MMO/Ti recobriment tecnologia (sèrie ELTA)

Aquest tipus d'ànode flexible es basa en l'ànode MMO/Ti, cobrir amb polímer conductor amb bossa de brisa de carboni.

L'ànode flexible abasta quatre parts com segueix:

1. contínua fil MMO/Ti

2. conductor de coure interior contínua

3. jaqueta de teixit continu de

4. brisa coc en lloc tot el cable d'ànode

A través de cable d'alimentació i l'ànode MMO/Ti filferro, utilitzeu el mètode d'una certa distància connexió segell, per aconseguir el propòsit de comunicat de cable i transmissió.

Transmissió per cable actual a través de cable MMO per alliberar el camp elèctric de protecció, conformen l'ànodes auxiliars de càtode compost protecció. El producte té les següents característiques

1. baixa resistència entre MMO filferro i cable.

2. alta fiabilitat de la connexió

3. material de connexió del segellador ha resistència a la corrosió excel·lent i anti-envelliment.

4. customizable sortida actual de Max

5. proves de juntes d'estanqueïtat.

Anàlisi d'avantatges ànode Flexible i ànode tradicional

Llit de terra ànode auxiliar convencional

Gairebé 30 anys d'experiència domèstic en protecció catòdica regional demostrar que formes llit de terra ànode i la situació és crítica per a l'èxit de protecció catòdica regional. Si terra llit mètodes o posició de distribució són inadequats, la canonada de tronc més enllà de l'àmbit de protecció i estructures metàl·liques d'acosta serà intrusively. La zona de canonada concentrat xarxa fracassarà a protegir i protegir més la zona d'altre.   Convencional regional catòdica auxiliar ànode terra llit principalment en forma d'ànode superficial, profunda així etc..

Llit: poca profunditat de terra ànode enterrades superficial-enterrat ànode terra llit és que un o diversos ànodes són instal·lats metro de 15 metres profunditat vertical o horitzontalment per a la protecció del càtode. És per protegir l'estructura amb forma geomètrica senzilla, com la única canonada llarga distància. Llit distribuïts ànode superficial podria ser utilitzat per a protecció catòdica de la zona de l'estació.

Profund-bé ànode terra llit és un tipus de llit de terra que ànodes un o més en un profund forat metro (generalment superior a 15 metres de profunditat), generalment s'utilitza en condicions de medi ambient de la superfície de sòl amb alta resistència o espai estret de muntatge vertical, que no pot satisfer l'ànode superficial de terra llit instal·lació espai i requisits de resistència a terra ànode. Profund-bé ànode terra llit té l'obligació alta en condicions geològiques, subterrani d'aigua, metro de Resistivitat capa de terra i així successivament.

Avantatges de l'ànode Flexible

Ànode flexible és suau llarga línia forma ànode auxiliar que cobert per l'ànode de cable formada de farciment en pols de carboni. Inclou polímer conductiu, òxid de metall i aliatge de platí niobi. Polímer conductor és l'ànode flexible de primera generació, ànode flexible MMO és la segona generació de productes. Dos tipus d'ànode tenen semblant forma, així com la finalitat i mètodes d'utilitzar, però l'estructura és essencialment la diferència. Ànode flexible en comparació amb l'ànode profund ben tradicional i distribuïda ànode, té els següents avantatges:

Potencial i actual estan distribuïts més uniformement, aconseguir protecció més eficaç.

Potencial de canonada tradicionals distribuïts ànode - gràfic de quilometratge

Potencial de canonada després flexible ànode - gràfic de quilometratge

Des de l'ànode flexible a l'objecte de protecció, plana distribució uniformement juntament amb els oleoductes i pavimentar camí. Sortida actual és uniforme, una bona protecció actual podria ser ofert fins i tot si la capa anticorrosió de canonada greument danyat o exposats i sobre protecció o protecció deficiència podria també ser evitat. Petit perdre una vida llarga i actual que és beneficiós per a reduir la sortida del sistema i oferir l'eficiència energètica per a la protecció del càtode.

Però la distribució de l'ànode de grafit tradicional i actual ànode de tub de titani de corda efecte la distribució de protecció a causa de que no es distribueixen juntament amb la canonada de línia.

Construcció convenientment

Flexible ànode es posa al costat de canonades per protegir la canonada, això pot reduir la pèrdua actual, millorar l'eficiència de l'actual protecció. La brisa de Coca-Cola prepackage d'ànode flexible pot guardar els passos d'enterrar llit ànode. Per exemple, utilitzar cable per equips a enterrar-lo. La coberta exterior de l'ànode flexible és la capa de protecció de tela que és anti-fregament i prova d'àcid alcalí, hi ha cap necessitat de preocupar-se pel desgast en el transport, a la seguretat de la vida real de treball. Té més avantatges que l'ànode MMO recobriment. I flexible ànode té cap impacte en l'àmbit de protecció catòdica quan ha de reconstruir o expansió.

Així que pren elèctrode positiu flexibilitat amb protecció de tub complicar obres xarxa, pot ser evitat "interferències, escut" problema. Al mateix temps, la dificultat de disseny i execució pot ser reduït enormement, és fàcil garantir l'èxit de la missió taxa per a la implementació del projecte. Actualment, que portar flexibilitat elèctrode amb protecció de tub complicar obres xarxa és una tendència positiva.   Ja que té molts incomparable personatge per elèctrode positiu flexibilitat, convindrà direcció desenvolupament i aplicació per a la protecció d'elèctrode negatiu d'àrea de treball neta complicar canonada.

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: