Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Caure en amor amb Elade

En el nou any'gala s de 2016, Min va ser guardonat amb "excel·lent nou empleat". Va ser una mica sorprès, i va pensar que no tenia un millor rendiment en el treball que altres en aquest entorn de treball activa i positiva. Sembla comprensible i encantador.

Min va néixer el 1989 i aconseguir el seu títol universitari durant el temps de ser un soldat. A l'abril del 2015, va començar a treballar en Elade i ha estat treballant molt dur i intel ligent. Qualsevol tasca disposades estava ben feta per ell i també va prendre la inicial per acabar algunes tasques que no estaven alineades.

Aquí hi ha alguns diàlegs entrevista:

Periodista: què són el seu responsiblities en el treball diari?

Recobriment de min:doing i algun altre ajuda work.for exemple, avui fem recobriments per a l'ànode de paletes (ànode piràmide de titani, mmo ànode, protecció catòdica, plataforma de mar, anti-corrosió, etc. d'aigua salada)

Periodista: sembla que t'agrada les múltiples formes en el treball.

Min:Yes, podem aprendre i millorar molt.

Periodista: es diu que sovint ofereixen ajuda a altres col·legues a la fàbrica?

Min:Yes, que se sent good.last any, hem tingut gran comandes selectiu Electrodeposició de metalls (metall d'extracte d'aplicació: l'electròlisi com cooper). Podem treballar junts per un objectiu i se sent molt més interior.

Periodista: com et sents com treballar aquí?

Min: vaig agafar una mica de temps per acostumar-lo, i llavors vaig començar a amor treballar aquí. Tenim bon humor a la feina, saps, al matí, vam fer neteges junts i benvinguda a un nou dia, el plaer és més enllà el discription.

Periodista: només aquest punt?

Min:Haha, clar que no. Aquí tenim les polítiques de benestar molt bona. Som gent charactered similar. Un cop estan posades les ordres, ens assegurem que es farà bé. I ens encanta debatre i resoldre els problemes junts.

Periodista: què és el seu pla per al futur?

Min:it és el moment per a mi per establir-se. Tinc previst treballar millor aquí i gaudir el sentit d'assoliment i esperem tenir un futur millor.

Periodista: haha, settle avall? T'enamoren amb el noia-Elade?

Min:hehe... (rostre encès i va somriure).

Elade és una noia bonica i atractiva, també té un amor de mare per al seu personal i als clients. Amb la seva confiança, estem al camí i fent millor que ahir. Benvingut a guanyar-guanyar les cooperacions amb vostè!

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: