Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Assegureu-vos de tot per fer bé-Elade empleat excel·lent història

Amb una educació universitària i l'experiència del procés mechnical, Xiaodong Qin es va unir a Elade el Feb, 2014 i després d'un any, ha treballat com a controladora de qualitat en taller. En el 10è aniversari de Elade, va ser guardonat amb excel·lent empleat de Elade.

Després d'escoltar demanant Comentaris sobre Xiaodong Qin, director de producció va somriure i pensar 2 segons, seus comentaris van ser els següents:

"Xiaodong Qin treballa dur i intel ligent, que és especialment estricta amb control de qualitat i tots els detalls han de ser inspeccionats amb cura! És per això que em va recomanar-li que l'empleat excel·lent.

Treballa amb gran seriosament. I és molt amable, paciència i bons en comunicació clara. Amb una gestió estadística bona, hi ha poc equivocació en la seva obra.

Vostè sap, ens elade bolquem sobre control de qualitat, l'índex de satisfacció de producte ha estat més de 97%, els productes no qualificats són eliminats en taller. "

Les següents són les paraules de l'entrevista:

Periodista: no que li agrada treballar en Elade?

Xiaodong Qin: Sí, segur, cada dia tinc una bona jornada aquí i gaudeixo sent responsable a la meva feina i jo.

Periodista: per què et treball tan dur i bé?

Xiaodong Qin: hem de viure nostres moments, si ho faig, puc fer segur de les coses per fer bé. Vostè sap, cada dia és nostre, no altres. Si només pensem és per als clients, com podem controlar i garantir la qualitat? Jo mai com al penediment, només fer-ho bé. Com el nostre president, va dir: en primer lloc, vostè ha de sentir-se bé sobre els productes que produeixen!

Jeje, no crec que Xiaodong Qin és un treball-holic, en realitat és especialment brillant i romàntic. En els caps de setmana, li agrada anar en bicicleta i anar a visitar la seva esposa, a continuació, portar-la a jugar a bàdminton.

Mai en nom del taller, va prendre part en el concurs de coneixement de qualitat i producte professional i concurs d'anglès. El següent és el seu esbós de discurs. Encara que amb alguns errors, és tan bella, alegre i encoratjador!

Igual quina Xiaodong Qin va escriure al draft de la parla:

Amb deu anys de desenvolupament, Elade és com una Àliga fort, i cadascú de nosaltres és el seu apogeu. Mentre treballem junts, futur de Elade és més bonica!

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: