Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Càsting qualitat de platí, escriure la llegenda de qualitat

          

Qualitat sempre és la vida per sobreviure i desenvolupar per a una empresa, especialment en la indústria de l'elèctrode. En els últims 10 anys, més del 95% de les comandes eren material personalitzat, personalitzat, mida i aplicació, en general no pot compartir un producte entre clients. Si la qualitat és no qualificat, el producte car és un malbaratament.

 

Això requereix Elade arribar fins a un 92% de la taxa qualificat de productes en el primer temps, i sense estoc, ha de ser un lliurament ràpid, en una altra paraula, agradable i ràpid! Elade produeix productes en estricta conformitat amb sistema de gestió de qualitat ISO9001: 2008.

Avui volem explicar la història sobre l'equip Elade recobriment excel·lent, estan estretament relacionats amb la qualitat dels elèctrodes, el seu ritme de producte qualificat ha arribat fins a un 98% en el primer temps. L'equip estan fets de 5 membres, monitor-Jun vell, intèrpret de recobriment - Ya i Fang, ajudant - Jing i Chong.

De fet tots els correus és ordinària, ha de ser curiosa, com l'equip fos qualitat de platí. Primer si us plau, Escolteu les veus d'algunes persones importants:

Autor: Elade director tècnic, com fer un comentari-los?

Director tècnic: crec que s'encarreguen sobretot, qui pot suportar dificultats i treball dur de suportar. Vostè sap, la qualitat de la capa no pot ser jutjat pels ulls, van mantenir així la taxa d'alta qualitat, el punt més crític és que tenen auto-requisits forts i especialment fort sentit de la responsabilitat. Elade vigorosament desenvolupa una varietat de les noves tecnologies, aquests nois han ajudat a servir millor als clients.

Autor: per què em recomanen per escriure la història d'aquest equip?

Director de producció: en primer lloc, capacitat de treball de l'equip és fort amb competències professionals Class i rica experiència, que s'adhereixen a la línia i tasques eficaçment, més la seva força cohesionat és molt fort i estable, els temps de treball adaptant és més de 3 anys. Junts són com un puny, en la mateixa direcció, el puny és molt potent quan donant un cop de puny.  Arriba a temperatura recents 36 graus, de vegades que la roba de treball poden ser expulsats de l'aigua, encara seguir treballant, és realment commovedor.

Autor: pot vostè comentar el monitor Jun?

Director de producció: la seva habilitat personal és molt fort, i és un versàtil, com un tros de paret de maons, on hi ha vent, on pot ser bloquejat i protegit. Que domina les habilitats especials - fluorur d'argó soldadura, i ell pot funcionar bé en mecanització i taller de recobriment. Ell pot operar les màquines al taller bé.

Equip pot fer una alta qualitat, està estretament relacionat amb la seva bona coordinació, control de progrés i control de qualitat. Pot turmentar cervells i resoldre els problemes en les situacions molt difícils.

Autor: Vostè ha estat guardonat personal de companyia excel·lent per dos anys, com fer-ho?

Juny: Només per treballar bé, si no ho fa bé, és millor anar a dormir.

Autor: portar com un bon equip, què és el seus secrets?

Jun: hectàrees hectàrees, vaig prendre com una família de gestionar i assegurar-se que tothom pugui ser feliç a treballar aquí. Posar en les sabates dels altres i sentir com es senten, és fàcil de fer altres satisfet en cors.

Autor: he sentit que el 2012, l'empresa desenvolupat un producte tecnologia patentada - flexible ànode lineal i aviat té un ordre de 2000 metres, però hi ha alguns problemes, com resoldre el problema?

Jun: majoria de la gent eren encara no estan familiaritzats amb les nostres línies de producció i equipaments, a més teníem poder fora, però lliurament era urgent. Així aconseguia el poder de la fàbrica veïna, va superar les dificultats, tothom treballava de nit sencera, finalment vam lliurar les mercaderies puntualment al dia següent.

Autor: pot comentar el seu equip privada?

Juny: segur. Ja i fang són recobriment excel·lent de la companyia raspallat persones, la qualitat dels productes estan estretament relacionats amb ells, treballen amb molta cura. Abans de rentar-se, es comprovarà la targeta de procés amb cura, per entendre els requisits del client i el propòsit, decidir el material base amb cap rascada, cap punt i mida és correcta. màscares de desgast i guants de raspall, traslladen amb cura, per assegurar-se que l'ànode tenen sense rascades. Durant el curs de capa, si algun problema, informarà a líders timely.after raspallar, es buscarà una altra vegada la consistència uniforme de recobriment. Tenen 3 procediments d'inspecció.

Jing i chong treballar activament. L'any passat tenim un munt de diòxid de plom ànode ordres, va treballar molt dur. Recentment, s'està elaborant l'ordre de granades ànode, hi ha un procediment de posar pols de carbó dins. Chong va tornar una cara fosca després de fer aquest procediment. No resta fins a acabar-lo.

Autor: té algun pla per al futur treball?

Juny: hi ha cap millor, només millor, farem la qualitat d'elèctrode més alts.

Elade no és només el fabricant professional de productes d'elèctrode, sinó també ajudar a resoldre els problemes de relavant. Elade té molts equips excel·lents com aquest, càsting qualitat de platí i escriure la llegenda, que fa arribar al nivell avançat internacional de tecnologia de Elade i tenir clients de tot el món. Elade sincerament esperem cooperant amb tu!

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: