Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Notícies > Contingut

Ser un home amb la ferma creença

Chengbin Jiang prové de la ciutat de Lanzhou i es va graduar de la secundària tècnic. Va començar a treballar a Elade el 2008. Com un famós Fuster, la seva principal tasca és fer caixa de fusta per a les mercaderies que es lliuraran. El 2013, va rebre excel. lent exployee de Elade.

Amb molt de temps treballant aquí i actuació excel·lent, companys de treball truca mestre Jiang. El director de producció molt pensa d'ell, aquí són alguns comentaris d'ell:

"Jiang és model espiritual de Fuster. Ell estima la seva feina molt i té molt fort sentit de la responsabilitat. És molt estricte amb la fabricació de woodenbox i ha estat intentant fer-ho millor i millor. No importa quan, la seva actitud envers el treball sempre és bo. No li agrada la gent que treballa dur i Mostra el seu dit petit cap a aquesta. D'aquesta manera, podem entendre-lo millor.

Amb 8 anys de treball en Elade, la pràctica fa la perfecció - no és prou forta per descriure la seva habilitat i experiència. No obstant això, ell encara no utilitza màquina electrònics d'estimar. En canvi, ell utilitza els governants per mesurar la mida de les mercaderies i pren distància de transport en consideració, per tal de tenir un dades concretes de dimensions. Això garanteix no només la qualitat de la caixa de fusta, però també no a residus el material i causar suplement de transport per als clients.

Mai hem rebut comentaris negatius sobre la woodenbox que va fer. En una paraula, vaig confiar en ell i estic satisfet amb la seva obra. "

A estones, major afició és llegir el llibre. Ell és un home amb convenciment i gaudir de la saviesa, la passió i la calidesa dels llibres. Té algunes paraules que anima a ell i els seus companys de treball. Alguns s'enumeren:

Cita 1: Fer plans bé i mantenir l'obra va en ordre.

Cotització 2: mai mirar cap avall oposar qualsevol coses petites que sembla fàcil.

Pressupost 3:Work dur, garantia de qualitat, després es tracta somriures del client. Estem orgullosos d'ella i Elade ha un futur millor.

Cotització 4: unir i estem. M'encanta ajudar i altres Ajudeu-me, d'aquesta manera, les dificultats són més fàcils de resoldre.

Pressupost 5:Where hi és una voluntat, hi ha una manera.

A més de la lectura, mestre Jiang també estima ballar, passejar, jugar a bàdminton i viatges etc.. En les gales de dues empreses, tenia espectacles de dansa meravellós. Per cert, va tractar només una vegada i aprendre amb èxit a anar a esquiar.


Un home amb convenciment, està cridat a tenir un cor especialment tranquil.la i solejada amb direccions clares, no només ha achivements en el treball, però també gaudeix de la vida al màxim.

Una empresa amb convenciment, està destinada a resoldre les dificultats, no només es converteix en un cim en la línia, però també ajuda als clients a complir els seus somnis!

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: