Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Diòxid de client potencial d'elèctrode

Diòxid de client potencial d'elèctrode

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un dels principals Xina iniciativa diòxid elèctrode fabricants, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir barats iniciativa diòxid elèctrode, elèctrode Pbo2 amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. Titani basa principal...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un dels principals Xina iniciativa diòxid elèctrode fabricants, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir barats iniciativa diòxid elèctrode, elèctrode Pbo2 amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.

Titani basat diòxid de lideratge (Ti/PbO2) ànode és un ànode amb PbO2 capa de substrat de Ti. Té bona resistència a la corrosió, alta overpotential la reacció de l'evolució de l'oxigen, forta capacitat d'oxidació en l'electròlisi de solució aquosa, gran densitat de corrent, per a tot tipus de condicions de sistema de l'evolució de l'oxigen, que ara ha estat àmpliament utilitzat en galvanoplàstia, hydrometallurgy, tractament d'aigües residuals, protecció catòdica i altres àmbits.
TI/PbO2 ànode és un ànode de metall base, el cost de producció és inferior a metall noble tradicional elèctrodes, barrejats per exemple elèctrode de metall oxide(MMO), elèctrode de titani platinized, etc.

 lead dioxide (TiPbO2) electrode


Alt rendiment:
1. alt overpotential per a la reacció de l'evolució de l'oxigen, forta capacitat d'oxidació;
2. es pot utilitzar sota corrent d'alta densitat, alta eficiència actual, llarga vida útil;
3. resistència a la corrosió bona, major estabilitat en àcid fort H2S04 o HN03;
4. Ti/PbO2 ànode, relativa a l'elèctrode de grafit tradicional, té més facilitat de mecanitzat, major resistència, millor resistència a la corrosió, més llarga vida útil, consum energètic més baix, sense l'expansió i desprendre's en l'elèctrode de grafit, hi sent cap risc d'augmentar el contingut de carboni en els productes de metall dipositades en el càtode;
5. en comparació amb l'avantatge tradicional ànode, avantatge de Ti/PbO2 ànode es troba a:
(1) la seva força és més forta, la massa és més lleuger, no fàcil de deformació durant el seu ús, pot mantenir la distància relativament fixa elèctrode, baixa tensió cel·lular, salva l'electricitat, treball elèctrode és més estable, evitant la pèrdua econòmica causada per manteniment freqüent al client, reduir la intensitat de treball de treballadors;
(2) resistència a la corrosió fort, llarga vida útil, al preu de dissolució de diòxid d'iniciativa de procés ús és baixa, la contaminació de productes càtode és lleuger;
(3) el mecanisme de corrosió de Ti/PbO2 ànode i iniciativa ànode és diferent. Quan iniciativa ànode s'utilitza en el sistema d'àcid sulfúric, la superfície genera una capa d'iniciativa fina pel·lícula d'òxid que pot alentir la corrosió de l'ànode. però la pel·lícula està solt, especialment utilitzada en l'electròlit que conté una petita quantitat de ions clorur, la pel·lícula és més propens a ser perforat, erosionats i sortit; la superfície exposada el lideratge en la capa profunda continuar ser oxidated i formar una nova pel·lícula, mitjançant una altra vegada, ciclisme d'aquesta manera, accelerant la corrosió de l'ànode. Tanmateix, Ti/PbO2 ànode és sempre que la corrosió electroquímica produït en recobriments d'òxid de iniciativa en el treball, pot mantenir una tarifa més baixa ànode corrosió, per tant, que l ànode té relativament llarga vida útil.
6. en comparació amb la tradicional MMO elèctrode i l'elèctrode de platí de titani, l'actuació de l'ànode Ti/PbO2 és prop de que d'elèctrode tradicional, el preu de l'elèctrode Ti/PbO2 és més barat, menys inicial d'inversió, manteniment és convenient.

Lead Dioxide electrode( PbO2 anode)Camps d'aplicació
1. indústria hydrometallurgy tenen diverses entorn de treball electrolític, com electròlisi clorat, sulfat de electròlisi de sistema, clorat i sulfat barrejat electròlisi de sistema. TI/PbO2 ànode s'aplica a:
(1) en el sistema d'àcid sulfúric, electrolític preparació d'una varietat de metalls no fèrrics, per exemple, níquel, cobalt, coure, zenc, manganès, llauna, etc;
(2) en el sistema d'àcid sulfúric que contenen una petita quantitat de ions clorur, electrowinning de metalls no fèrrics.
2. en la solució d'àcid fort com àcid cròmic solució etc., plaques de crom i xapats Crom dur per estany lliure de xapa d'acer en la siderúrgia.
3. productes perchromate, perclorat, periodate i altres compostos inorgànics a través del mètode electrolític.
4. electròlisi d'aigües residuals per fer la demanda Química d'oxigen (COD) i demanda biològica d'oxigen (DBO) d'emissions estàndards.
5. orgànica síntesi electroquímica.
6. substituir l'ànode de platí car quan produeixen ozó a través del mètode de l'electròlisi.

L'avantatge dels nostres productes d'empresa

1. presa ampliat titani malla com a base material, lleuger pes, alta resistència;
2. Ti/PbO2 ànode amb malla de Ti com substrat pot reduir la resistència de flux d'electròlit, millorar l'eficàcia de corrent, especialment sota el corrent d'alta densitat poden prevenir eficaçment ànode de sobreescalfament.
3. la capa de transició Sinteritzat per la nova fórmula millorar la conductivitat de l'ànode, augmentar la força d'adhesió del substrat i recobriments, eficaçment prevenir passivat substrat, reduir la tensió de la cèl·lula i estendre la vida útil de l'ànode.
4. utilització de dopatge, compost plaques tecnologia etc. efectivament reduir l'estrès intern dels revestiments, prevenir recobriments de caure en ús i millorar l'estabilitat de la vida ànode i servei.

Hot Tags: diòxid de client potencial d'elèctrode, Pbo2 elèctrode, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: