Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Què és un ànode?

Ànode

Un ànode és un elèctrode a través que desemboca convencional actual a un dispositiu elèctric polaritzada. Un mnemònic comú és àcid per "ànode actual mecanisme". La direcció del corrent elèctric (positiu) és oposada a la direcció de flux d'electrons: flux d'electrons (carregats negativament) de l'ànode al circuit exterior.

La polaritat del voltatge a un ànode respecte a un càtode associat varia en funció del tipus de dispositiu i el seu mode de funcionament. En els exemples següents, l'ànode és negatiu en un mecanisme que proporciona energia i positiu en un dispositiu que consumeix energia.

En una descarrega pila o cel·la galvànica (diagrama a la dreta), l'ànode és el terminal negatiu, perquè és on corrent desemboca "el dispositiu" (és a dir, la cèl·lula de pila). Aquest corrent cap a dins es fa externament els electrons en moviment negatiu, capaç de càrrega que flueix en una sola direcció elèctricament equivalia a càrrega positiva que flueix en direcció oposada.
En una pila de recàrrega o una cèl·lula electrolítiques, l'ànode és el terminal positiu, que rep actual d'un generador extern. El corrent a través d'una bateria de recàrrega és oposada a la direcció de l'actual durant descàrrega; en altres paraules, l'elèctrode que era el càtode durant la descàrrega de la bateria es converteix en l'ànode mentre és recarregar la bateria.
Un díode, l'ànode és la terminal positiva a la cua del símbol fletxa (pis costat del triangle), on el corrent desemboca en el dispositiu. Elèctrode nota nom de díodes es basa sempre en la direcció del corrent cap endavant (la de la fletxa, en què el corrent flueix "més fàcils"), fins i tot per tipus de díodes Zener o cèl·lules solars on el corrent d'interès és el corrent invers.
En un tub de raigs catòdics, l'ànode és la terminal positiva on electrons flueixen de mecanisme, és a dir, on positiu corrent elèctric flueix en.

Flux d'electrons
El flux d'electrons és sempre de ànode al càtode fora de la cèl·lula o dispositiu, sense tenir en compte el tipus de cèl·lula o dispositiu i mode de funcionament, amb l'excepció de díodes, on elèctrode nomenar sempre assumeix actual en la direcció cap endavant (allò del símbol fletxa), és a dir, electrons flux en la direcció oposada, fins i tot quan el díode inversa-conductes accident (avaria d'un díode normal) o disseny (avaria d'un díode Zener foto-actual d'un fotodíodes).

Ànode electrolític
En Electroquímica, l'ànode és on es produeix l'oxidació i és el contacte de polaritat positiva en una cel·la electrolítiques. A l'ànode, anions (ions negatius) es veuen obligats per la potencial elèctric reaccionar químicament i emeten electrons (oxidació) que llavors flux cap amunt i en el circuit de conducció. Mnemònics: LEO Red Cat (pèrdua d'Electrons és l'oxidació, la reducció es produeix en el càtode), o AnOx Roig Cat (oxidació ànode, càtode reducció) o OIL RIG (oxidació és la pèrdua, la reducció és guany d'electrons) o catòlica romana i ortodoxa (ànode-càtode, la reducció-oxidació) o el Lleó LEO diu GER (perdre electrons és l'oxidació, Gaining d'electrons és la reducció).

Aquest procés és àmpliament utilitzat en metalls de refinació. Per exemple, del coure refinat, ànodes de coure, un producte intermedi dels forns, els electrolysed en una solució apropiada (com l'àcid sulfúric) per obtenir alta puresa càtodes (99,99%). Coure càtodes produïts utilitzant aquest mètode també es descriuen com Coure electrolític.


Sacrificial ànode

Ànodes sacrificial muntats "sobre la marxa" per a la protecció de la corrosió de l'estructura metàl·lica
Protecció catòdica, un ànode de metall que és més reactiu a l'entorn del sistema a protegir corrosiu elèctricament està vinculat al sistema protegit i parcialment corrodes o es dissol, que protegeix el metall del sistema que està connectat a. Com a exemple, un de ferro o acer casc pot estar protegida per un ànode de sacrificial el zinc, que es dissolen en aigua de la mar i impedir el casc ser corrosió. Ànodes sacrificial són especialment necessaris per a sistemes on es genera una càrrega estàtica per l'acció de líquids que flueix, com canonades i motos aquàtiques. Ànodes sacrificial també generalment són utilitzats en escalfadors de tipus tanc d'aigua.

El 1824 per reduir l'impacte d'aquesta acció destructiva electrolític a bucs de vaixells, la seva subjeccions i equips sota l'aigua, el científic-enginyer Sir Humphry Davy, desenvolupat el primer i encara més àmpliament utilitzat el sistema de protecció Marina electròlisi. Davy instal·lat sacrificial ànodes confeccionada un metall més elèctricament reactives (menys noble) adjunt al buc i connectat elèctricament per formar un circuit de protecció catòdica.

Un exemple d'aquest tipus de protecció menys evident és el procés de galvanitzar ferro. Aquest procés coats estructures de ferro (com l'esgrima) amb una capa de metall de zenc. Mentre conserva el zinc, el ferro està protegida dels efectes de la corrosió. Inevitablement, la capa de zincat esdevé violada, ja sigui per danys que s'esquerda o física. Una vegada que això passa, elements corrosius actuen com un electròlit i la combinació de zenc/ferro com elèctrodes. L'actual resultant s'assegura que la capa de zincat és sacrificat però que la base de ferro no es corroeixen. Tal un recobriment pot protegir una estructura de ferro durant unes quantes dècades, però una vegada que la capa de protecció es consumeix, el ferro ràpidament corrodes.


Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: