Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Tipus d'elèctrodes i camps d'aplicació

Un elèctrode és un conductor que passa un corrent elèctric d'un mitjà a un altre, normalment d'una font d'energia a un dispositiu o material. Es pot prendre una sèrie de diferents formes, incloent-hi un cable, un plat o una vareta i és més comunament fets de metall, com ara el coure, plata, plom o zenc, però també es pot fer d'una substància no metàl·lica que porta a terme electricitat, com grafit.


Un elèctrode en una cel·la electroquímica és referit com un ànode o un càtode. L'ànode es defineix ara com l'elèctrode on electrons surten de la cèl·lula i es produeix l'oxidació i el càtode com l'elèctrode on electrons entren i es produeix la reducció. Cada elèctrode pot ser l'ànode o el càtode depenent de la direcció de corrent a través de la cèl·lula. Un elèctrode bipolar és un elèctrode que funciona com d'una cel·la l'ànode i el càtode d'una altra cèl·lula.


Ànodes i càtodes


En el cas d'un corrent continu (DC), elèctrodes venen en parells i són coneguts com a ànodes i càtodes. Per a una font de DC, el càtode es defineix com l'elèctrode des d'on surt l'actual i l'ànode com el punt on es torna. Per raons històriques més que científica, electricitat en un circuit és, per Convenció, descrit com el viatjant de positiu a negatiu, perquè és vist com un flux de càrrega positiva fora des del càtode i en l'ànode. Un corrent elèctric, no obstant això, consta d'un flux de partícules carregades negativament minúsculs anomenades electrons, així aquest flux és realment en la direcció oposada. En aquest context, és probablement millor no pensar simplement en termes de terminals positius i negatius.


Electròlisi

Per obtenir un element donat, un compost iònic d'aquest element pot ser electrolyzed. Un exemple és la producció de metall de sodi fos sal o clorur de sodi. Quan els fluxos actuals, carregat positivament els ions de sodi són atrets a l'elèctrode negatiu o càtode, on guanyen electrons, formant metall de sodi. Ions clorur carregat negativament són atrets a l'ànode, on perden electrons, formant gas clor, que també es recull com un subproducte.


Galvanoplàstia

En aquest procés, un objecte metàl·lic està revestit amb un altre metall per millorar la seva resistència a la corrosió o aparició. L'objecte de ser recoberts constitueix el càtode en un procés d'electròlisi per submergir-se en una solució d'un compost soluble del metall que formarà el recobriment, amb l'ànode també va fer d'aquest metall. Quan el corrent flueix, ions metàl·lics positius de la solució són atrets al càtode i formen un dipòsit en això. Com els ions en solució són utilitzats cap amunt, que siguin substituïts per ions que formen des de l'ànode. De vegades, l'ànode està feta d'un altre material que no s'utilitza en aquest mètode, els ions metàl·lics han de ser substituïts per recàrrega de la solució.Ús d'elèctrodes

Elèctrodes per a finalitats mèdiques, com l'EEG (per enregistrar l'activitat cerebral), ECG (gravació cor batega), ECT (estimulació elèctrica cerebral), desfibril·lador (gravació i lliurament d'estimulació cardíaca);

Electrodes per tècniques d'electrofisiologia en la recerca biomèdica;

Electrodes per electròlisi ;

Electrodes per galvanoplàstia ;

Electrodes per protecció catòdica .Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: