Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

L'ànode MMO titani aigua escalfador

Escalfadors d'aigua o dipòsits d'aigua sempre vénen amb ànodes sacrificial com barra de magnesi o d'alumini i thay són el tipus més comú. No obstant això, hi ha alguns desavantatges obvis d'aquestes ànodes sacrificial, per exemple: gran volum, curta longevitat i són impotents amb l'olor mala olor.

L'ànode alimentat que normalment és l'ànode MMO titani. Es resol aquests problemes i s'està convertint en una tendència per l'escalfador d'aigua i el tanc d'aigua. Aquest ànode de titani MMO per escalfador d'aigua pot ser un substitut d'un sacrifici permanent. Reemplaça la reacció de sacrifici per alimentar de corrent elèctric en el tanc a través d'un elèctrode. El dispositiu s'endolla a una presa de corrent. Sovint ells recomanem per a situacions d'aigua pudent on sacrificial ànodes no pot ajudar.

La mixta metall òxid (MMO) ànode de titani funciona com auxiliar ànode, escalfador d'aigua o tanc d'aigua treballa com càtode, es forma un sistema de protecció a l'aigua de l'escalfador d'aigua que també servei com a mitjà de realització. Quan electricitat passa a través d'elèctrode, la Cl-en aigua es mou cap a l'ànode i concentrat, el Cl-en el costat del càtode esdevindrà dilució. Dipòsit d'escalfador d'aigua com a càtode al medi ambient reductor, això pot reduir la velocitat de corrosió del tanc i ampliar la seva vida útil.

Per a l' ànode de titani MMO per escalfador d'aigua , normalment és un ànode de filferro MMO, perquè és petit en volum i menys de pes. Mentre que l'ànode MMO de titani per tanc d'aigua és normalment ànode de vareta MMO convertir-se en la tensió per al tanc de l'aigua és més gran que l'escalfador d'aigua. L'ànode platinized també pot ser utilitzat per tanc d'aigua però és més valuós en el preu.

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principals fabricants d'aigua Xina ànode escalfador i amb fàbrica professional som capaços d'oferir-li d'alta qualitat d'aigua escalfador ànode bon preu. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.


Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: