Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

MMO titani ànode de metall Electrowinning

En la electrowinning indústria, ànode de diòxid de plom i òxid de metall mixt (MMO) ànode són les dues opcions comunes. No obstant això, l'ànode de diòxid de plom es troben d'aquests inconvenients: pesada la contaminació ambiental, consum d'energia alta, fràgil, penes per produir en diverses formes, revestiment és fàcilment a baixar.


Amb preocupació mediambiental augmentant i el control estricte de la contaminació, MMO anodes convertit en àmpliament utilitzats en la indústria del metall electrowinning des d'aquest ànode de titani MMO de metall electrowinning ofereixen un estalvi d'energia alternativa i significativa netejador sobre ànode de diòxid de plom.

Aquest ànodes MMO s'utilitzen exclusivament en el sistema de recuperació de metall. El sistema està compost per la deposició de una cèl·lula electrolítiques al càtode, en el metall que es vol obtenir. MMO recoberts ànodes de titani que estan immerses en un fluiditzat de partícules no, això assegura que hi ha nivells alts de transport massiu i requisits de baixa potència. El sistema de recuperació de metall s'utilitza per a la recuperació eficaç de metalls des de solucions diluïdes on no es poden considerar electròlisi convencional.

Els metalls que poden ser recuperats per aquest mètode són de coure, níquel, zinc i cobalt i utilitzat en la recuperació d'electròlits basats en cianur d'or, plata, coure, zenc i cianur de cadmi electrochemically es destrueix, a causa de l'eficàcia millorada ànode. Placa de diferents metalls fora a diferents voltatges tan aplicació si els diferents voltatges permetrà que tots els metalls s'han recuperat d'un efluent metall mixte.

Elade és capaç de proveir ànodes de nous i el repintat i servei de reparació per ànodes utilitzat per a tots aquests processos, en particular la formulació de la capa de sulfat, ha estat dissenyat per tenir una llarga durada i un consum d'energia baixa.Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: