Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categories

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ànode de titani en l'extracció electrolític de metall

Extracció electrolític de metall és una manera de fer el metall pur que la reacció de reducció d'ions metàl·lics, ser extret en l'electròlit després del tractament de purificació, té lloc a la superfície del metall catòdic amb alt potencial.


La producció de metalls no fèrrics pot ser obtingut directament de l'extracció de metalls purs per electròlisi i es pot saltar el procediment mitjà de fundició de metall gruixut. Ànodes dimensionalment estables s'utilitzen en aquest procés molt en la indústria del metall refineria. Metal·lúrgia electrolític en el sector metal·lúrgic humida té una gran proporció. D'aquesta manera, els metalls no fèrrics, com el Zn, Cd, Cu, Mn, Co, Ni, Cr i així successivament, són produïts per la metal·lúrgia electrolític. Extracció electrolític es pot realitzar en una solució de clorur, sulfat i solució mixta contingut en Clorurs i sulfats.

Aplicació de l'ànode de titani en metal·lúrgia electrolític:

Electrolític extracció de metalls no fèrrics es pot realitzar en el electròlit de clorur, electròlit sulfat i clorur sulfat mixt electròlits. Es requereix una bona estabilitat de ànode, resistència a la corrosió, un lifespan llarg i una activitat bona electrocatalytic per reduir la reacció de l'ànode en tensió potencial i tanc. És difícil escollir materials ànode indicada per l'extracció de metalls metal·lúrgia electrolític. En els darrers anys, l'ànode de titani ha estat àmpliament aplicada a l'àmbit de la refineria de metalls.

Aplicació de la metal·lúrgia electrolític:

Electrolític extracció de tungstè, níquel, cobalt, manganès, crom, zinc, cadmi

Electrolític extracció de coure d'alta extracció

Electrolític extracció de metalls preciosos i recuperació

Coure deposició de Junta de circuits aiguafort solució

Metal·lúrgia electrolític en tres diferents solucions:

1. electrolític extracció de metalls dels solucions de clorur

Solució de clorur principalment s'ha produït en l'ànode en l'electròlisi de solució de clorur. L'ànode de titani de recobriment té les característiques del potencial baix clor, bona conductivitat elèctrica, resistència a la corrosió fort, llarga vida útil i així successivament. Després de fer la modificació de l'elèctrode, Elade empresa més pot millorar el potencial de l'ànode de l'evolució de l'oxigen i allargar la vida de treball d'ànode.

2. extracció electrolític de metall de solució de sulfat

El metall electrolític en solució de sulfat necessita l'ànode amb aquestes característiques: alta electrocatalytic activitat, bona conductivitat elèctrica i molt de temps de servei life.Compared amb l'avantatge de plata ànode, l'ànode de titani té millor conductivitat elèctrica i el voltatge de cèl·lules pot ser reduït per 0,5 V. Té les característiques d'estalvi energètic i reducció de consum i la impuresa del càtode producte és baixa, i la qualitat del producte pot ser millorat amb eficàcia. Com un ànode insoluble, té cap contaminació ambiental i és producte ecològic.

3. extracció de metalls dels mixte solució de clorur i sulfat

Quan funciona el sistema mixt de l'electròlisi de clorur i sulfat, l'ànode evolutes clor i oxigen al mateix temps i l'ànode és en un més exigents condicions de treball, i la resistència a la corrosió del material és més alt que el del sistema sol sal. Elade d'empresa desenvolupat ànode de titani amb recobriment compost degradat que està fet per a la refineria de metall en solució mixta contingut en Clorurs i sulfats, sota aquesta condició, ànode de titani Mostra un bon acompliment. Per exemple, en la producció del cobalt, vida laboral pot arribar fins a 1 any i bàsicament solucionar els problemes de corrosió.

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: