Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

> Casa > Productes > Anode ICCP > Contingut

Ànode flexible

Ànode flexible

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un dels principals fabricants Xina ànode flexible, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode flexible barat, ànode lineal flexible amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. Conductivitat del conductor...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un dels principals fabricants Xina ànode flexible, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode flexible barat, ànode lineal flexible amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.

Conductivitat de polímer conductor i resistència a la corrosió són les dues característiques més importants, també un criteri molt important pel funcionament normal i durada de la vida. Pot a través de la prova de resistència de volum i electrolític reforçar vida per controlar aquests dos paràmetres.
Ànode flexible basat en negre de carboni conductiu especial compost de nano polímer (sèrie ELPA únic)

flexible anode

Tecnologia de recobriment de MMO/Ti (sèrie ELTA.)

flexible anode

Aquest tipus d'ànode flexible és feta per nous materials polimèrics funcionals. L'ànode flexible de polímer #39; s en forma com cables, filferro de coure ús encallats a ser director d'orquestra, cobert el polímer realització, tocar alliberar actual i també va interpretar el paper de resistent a la corrosió química. Coure sense llavors assegura la baixa resistència i polímer conducció assegura la alta resistència per connectar la terra, perquè el nucli de coure actual pot entrar a terra pas a pas. Per tal de formar un camp elèctric uniforme, el farciment amb brisa de carboni als voltants ànode flexible pot millorar l'entorn de treball ànode, reduir la resistència de terra, per estendre la vida de l'ànode.

flexible anode

Fitxa de dades de tipus ELPA únic:

Element de producte data

Índex

Max operatiu actual (a terra)

52 mA/m (cap llit d'ànode de Coc)

82mA/m (amb llit de ànode de Coc)

Max operatiu actual (en aigua)

7Mpa de 10mA/m

Pressió constant aigües

Temperatura d'instal·lació i d'emmagatzematge min

-18 º C

Min corba radi

500mm

Dia exterior.

38 mm

Pes

1.5 kg/m

Longitud de producte

472 ± 30 m

Customizable

Química mitjà remull prova

3% NaCllt; 1% ASTM D-543

3% Na2SO4lt; 1%

3% NaOHlt; 1%

Aplicació:

Ànodes flexibles reeixidament treballa en una varietat d'aplicacions d'indústria, però estan ben subtituir per oferir protecció corrosiva apuntats en entorns congestionats instal·lació — incloent-hi tant retrofits i nova construcció. Coure omnipresent llits i estructures soterrades, inherents a la majoria de instal·lacions de procés i plantes d'energia, a terra afecten negativament sovint sistemes CP. Entorns congestionats metro causar dificultat mantenint aïllament elèctric i l'escut actual catòdica de l'estructura ser apuntat per a la protecció. Els nostres sistemes flexibles de ànode estan dissenyats per closeproximity d'instal·lació, reducció de pèrdues actuals, garantint distribució actual minuciosa i proporcionar major fiabilitat durant la vigència de les canonades de la planta. Ànodes flexibles efectivament es pot utilitzar per protegir estructures de canonades i altres malgrat aquests factors de complicació. Es pot utilitzar com una solució completa per protegir totes les estructures designats per a la protecció o com a solució Espot per remeiar les àrees específiques no reben suficient corrent protectora del sistema de protecció catòdica existents.

Hot Tags: ànode flexible, ànode lineal flexible, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: