Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Contacti amb nosaltres

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Aplicació

Protectionis catòdica una tècnica utilitzada per controlar la corrosió de una superfície metàl·lica, fent el càtode d'una cel·la electroquímica. Un mètode simple de protecció connecta metall protegida per un metall més fàcilment la corrosió"sacrifici" per actuar com l'ànode. El metall sacrifici corrodes llavors en comptes de metall protegit.
Les aplicacions comuns són

Tractament d'aigües poden ser aplicats en diversos camps, nostres ànodes s'utilitzen actualment per hipoclorit sòdic i electròlisi d'aigua.
Hipoclorit de sodi (NaOCl) és un compost que es poden utilitzar eficaçment per a la depuració d'aigües. S'utilitza a gran escala per superfície purificació, blanqueig, desinfecció de supressió i l'aigua d'olor.
Hipoclorit sòdic s'aplica en piscines per a desinfecció d'aigua i oxidació. Té l'avantatge que els microorganismes no pot construir qualsevol resistència a ella. Hipoclorit de sodi és eficaç contra bacteris del gènere Legionella i bio pel·lícula, en quin Legionel·la pot multiplicar bacteris.
Això es pot aplicar també en aigües residuals sanitàries i d'aigües residuals industrials, etc.

Hydrometallurgy és un mètode d'obtenció de metalls dels seus minerals. És una tècnica en l'àmbit de la metal·lúrgia extractiva que impliquen l'ús de la química aquosa per a la recuperació de metalls dels minerals, concentrats i materials reciclats o residuals.

Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: