Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ànode de circulació d'aigua

Ànode de circulació d'aigua

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principal ànode Xina per als fabricants de circulació d'aigua, i amb fàbrica professional som capaços de proporcionar vostè ànode barats per a la circulació d'aigua amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. Tractament d'aigua circulant...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principal ànode Xina per als fabricants de circulació d'aigua, i amb fàbrica professional som capaços de proporcionar vostè ànode barats per a la circulació d'aigua amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.

Que circulen aigües residuals es divideix en tractament d'aigües de mar i el tractament d'aigua dolça:

Mètode de tractament d'aigua de mar: a través d'electròlisi de l'aigua de mar, es generen hipoclorit sòdic i altres substàncies oxidants. Aquestes substàncies poden matar les larves dels organismes marins i les espores per evitar l'afecció de l'organisme marí. Quan la canonada d'aigua circulant treballa com càtode, que pot protegir el càtode i té funció anticorrosius i antifouling. Sistema d'electròlisi de l'aigua de mar per fer circular l'aigua tractament ha estat àmpliament utilitzat en planta d'energia al costat del mar, aigua de llast marins i altres àmbits.

Mètode de tractament d'aigua dolça: a través de l'electròlisi d'aigua dolça, alta concentració d'Hidròxid de es genera properes càtode; Aquestes hidròxids són fàcilment combinar amb minerals i precipiten. L'aigua és suavitzat per aquest procés. A l'ànode, es generen radicals hidroxil, ozó i clor i aquestes substàncies pot esterilitzar. Aquest sistema electrolític de l'aigua ha estat àmpliament utilitzat en el camp de l'interior planta d'energia que circula el sistema d'aigua, aire condicionat centrals d'aigua circulant i gran industrials d'aigua circulant i desinfecció indústria.

Anode For Water Circulation Treatment

Aquest ànode per a aigua dolça proporcionada per la nostra empresa té evolució Ceratophyllum, generar radical hidroxil, ozó i altres substàncies oxidants. Aquest producte és d'alta eficient, llarga vida útil, àmpliament utilitzat en el tractament d'aigua de circulació d'aigua dolça, aigua industrial suavitzar i indústria de desinfecció.

Ànode de circulació d'aigua es pot aplicar per a la climatització d'aigua circulant sistema, planta d'energia que circula aigua etc..

Hot Tags: ànode de circulació d'aigua, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: