Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ànode per a piscina

Ànode per a piscina

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principal ànode Xina per als fabricants de piscina, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode barat per a piscina amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. En els darrers anys la pràctica de...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és una de les principal ànode Xina per als fabricants de piscina, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode barat per a piscina amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.


En els darrers anys la pràctica de la desinfecció de les aigües dels dos piscines piscina pública i privada es consolida, mitjançant la producció d'hipoclorit directament en el circuit de bombament, mitjançant l'electròlisi d'aigua de la piscina, prèviament additivat amb clorur de sodi en la mesura de al voltant de 4g/tinent


Els usos de cèl·lula un nombre variable de petita mida elèctrodes, al voltant de 100 cm2 cada i està controlada per un sensor que regula el seu funcionament es basa en nivell de concentració de la Hyperchlorite a la piscina.


Els elèctrodes treballar alternativament com un càtode o un ànode a la finalitat d'eliminar les incrustacions de carbonat de calci i magnesi que formen en la superfície. Per aquest motiu tots els elèctrodes s'activen amb la capa, generalment Rhutenium òxid + basat en l'òxid d'iridi i amb un tractament de superfícies de titani que els fa resistents a les inversions de polaritat que el procés requereix molt nombroses.

Ens subministra dos elèctrodes tallats per mesurar segons el dibuix del client i fulls de 1 m2 o més en els casos quan ho desitgin gestionar l'esqueix per si mateixos.
Hot Tags: ànode de natació piscina, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barat
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: