Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Categoria de producte

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Ànode d'aigua Industrial

Ànode d'aigua Industrial

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un de l'ànode de Xina líder per a fabricants industrials d'aigua, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode barat d'aigua industrial amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres. El principi de funcionament...

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd és un de l'ànode de Xina líder per a fabricants industrials d'aigua, i amb fàbrica professional som capaços d'oferir ànode barat d'aigua industrial amb bona qualitat. Benvinguts a l'engròs productes de nosaltres.

El principi operatiu de tractament d'aigües electrolític és transformar l'energia elèctrica a energia química procés electrolític. La reacció de reducció de l'oxidació passa prop elèctrode en cèl·lules electrolítiques perquè es depura les aigües residuals.


Aquest mètode de tractament de l'aigua inclou reacció de reducció de l'oxidació directa sobre l'elèctrode i reducció de reacció d'oxidació indirecta entre el producte i el producte químic generat properes elèctrode en aigua, la flotació elèctric (per petites bombolles generat en el procés de electròlisi flotant) i així successivament.


A la regió de l'ànode, orgànics en aigües residuals que és difícilment a degradar-se i reductora inorgànica es produeixen reacció d'oxidació quan ànode està impressionat per corrent pot oxiden a inofensives substàncies.


A la regió de càtode, els ions de metalls tòxics es redueix a metall directament o pot canviar l'ió metall València alta tòxics en baixa ió metàl·lic tòxic per reduccions de càtode. titanium electrode for industrial water
Oferim ànode de titani mixta metall òxid (MMO) a través de dalt principi operatiu per al client satisfer les seves necessitats.

Hot Tags: ànode industrials d'aigua, Xina, fabricants, fàbrica, a l'engròs, barats
Productes relacionats
I want to leave a message
Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: