Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd
Contacti amb nosaltres

    Afegir: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina 710119
    Tel: 86-29-83151667
    86-29-83151669
    Fax: 86-29-88880927
    Email:Helen@sxelade.com

Casa > Sobre nosaltres

Shaanxi Elade nou Material Technology Co, Ltd situat a la zona de desenvolupament de hi-Tech de Xi ' an, és una empresa certificada alt & nova tecnologia, especialitzada en r + D, fabricació i venda de titani i elèctrodes de substrats diversos, així com metalls no fèrrics i els seus productes elaborats profund.

Elade té el seu propi equip tècnic professional que ha col·laborat estretament amb Xi ' an Jiaotong University en recerca i desenvolupament d'elèctrodes en diversos anys. Amb la millora contínua i la innovació en disseny i tècnica de tractament, seus productes guanyar bona reputació i posseir més competitives en el mercat; especialment els elèctrodes metalls adequats per a diferents indústries químiques s'havia arribat a nivell internacional avançat tant en la qualitat del producte i el rendiment.


Elade es dedica bàsicament a materials metàl·lics com el titani, Tàntal, niobi i zirconi així com diversos compostos ànode i càtode materials aplicables a l'àmbit de l'electroquímica, que s'han utilitzat amb èxit en molts camps, com ara la producció de alcalí-chlor, clorat i perclorat, electroextraction de metalls no fèrrics, electro-deposició, galvanoplàstia, electroforesi, electro-diàlisi, electro-síntesi, sintetitzador d'aigua ionitzada, protecció catòdica, formació d'alumini i coure làmines i després del tractament.


Elade també ofereix d'integrals de disseny, fabricació i serveis de consultoria tècnica, incloent-hi la superfície anòdica l'oxidació i corrosió protecció a través de Ru i Pd recobriments per a equips de titani, Electrodeposició, galvanoplàstia tractament d'aigües i així successivament. L'empresa disposa de sistema de gestió integral avançada, producció i equips de proves i ha obtingut la certificació del sistema de qualitat ISO9001.


Amb els anys, l'empresa Elade pren "Ciència i tecnologia com el poder, la gestió de bona fe" com a concepte per l'empresa. Els productes de l'empresa trobar una bona venda en més de 20 domèstics províncies i ciutats i exporten àmpliament als mercats internacionals, en països i regions com els Estats Units, el Regne Unit, Japó, Corea, mig est, etc. Productes i serveis guanyar l lloança i profunda confiança dels clients i es pot adaptar segons les necessitats del client.

Ens agradaria treballar estretament amb clients nacionals i internacionals, per aconseguir "Avantatges complementaris", "benefici mutu i guanyar-guanyar" i "Desenvolupament comú"!


Contacti amb nosaltres
Adreça: No.32, Chuanghui Road, nova zona Industrial hi-Tech, Xi ' an, Xina
Telèfon: +86-29-83151667
 Enviar per fax:86-29-88880927
 Correu electrònic:helen@sxelade.com
Share: